Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3-2-2013, η κοπή βασιλόπιτας του  Πολιτιστικού Συλλόγου Δραμινών Θεσσαλονίκης "ΥΔΡΑΜΑ".
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Δραμινοί κάθε ηλικίας και ανάμεσα τους, ο  Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας κ. Αθανασιάδης Ιωάννης, ο πρώην  Νομάρχης Δράμας κ. Ευμοιρίδης Κωνσταντίνος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ.  Μαμσάκος Χριστόδουλος, το μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ.Μακεδονίας  κ. Φεστερίδης Γεώργιος και η πρόεδρος των εν Αθήναις Δραμινών κ.  Χατζηδημητρίου Εύη.
 Ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Καλλινικίδης, στον χαιρετισμό του προς τους  παρευρισκομένους, μεταξύ άλλων, κάλεσε όλους τους Δραμινούς πολιτικούς και  τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής, να συστρατευθούν και να συνεργαστούν  για το συμφέρον της περιοχής μας. Επίσης ο πρόεδρος του Συλλόγου,  ανακοίνωσε την δημιουργία κατάλογου Επαγγελματιών (Δραμινών) που διαμένουν
στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό την υποστήριξη των Δραμινών ελεύθερων  επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης  και την εξυπηρέτηση των Δραμινών καταναλωτών μέσω της προσφοράς καλύτερων  τιμών.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ελπίδας  Δράμας, κ. Δόρδιος Ιωάννης, πρόσφερε στην μνήμη των αποθανόντων συμπαικτών  του, το ποσό των χιλίων Ευρώ, στον Σύλλογο, προκειμένου αυτά  χρησιμοποιηθούν κατά την κρίση του Δ.Σ. του.
Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί τον κ. Δόρδιο για την προσφορά του και  ανακοινώνει πως το ποσό θα διατεθεί άμεσα στα πλαίσια της γενικότερης  κοινωνικής δράσης του Συλλόγου μας. Περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν  σύντομα, όπως και η ημερομηνία πραγματοποίηση εκδρομής στην περιοχή της Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου