Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. του ΥΔΡΑΜΑΠραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  5-11-2014, το προγραμματισμένο Δ.Σ. του  Πολιτιστικού Συλλόγου Δραμινών και φίλων ΥΔΡΑΜΑ, με έδρα την Θεσσαλονίκη.
Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε:
α) Την Πέμπτη 27.11.2014 και ώρα 8 μ.μ. να πραγματοποιηθεί συνεστίαση Δραμινών και φίλων, στο ψητοπωλείο -με πολίτικες γεύσεις- ΑΠΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ (Π.Μελά 28, πλατεία Εύοσμου). Τιμή συμμετοχής 10 ευρώ.
β) Να πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, πιθανότατα την Κυριακή 14.12.2014. Η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και όσοι από τους θεατές επιθυμούν, μπορούν προαιρετικά να προσφέρουν στην συγκέντρωση ειδών (μακαρόνια, ξηρά τροφή κ.α. μη ευπαθή προϊόντα) που ο Σύλλογος θα διαθέσει σε οικογένειες που έχουν ανάγκη στην Δράμα και στη  Θεσσαλονίκη.
γ) Να οργανωθεί εκδρομή στην περιοχή της Δράμας, κατά το διάστημα της λειτουργίας της Ονειρούπολης.
δ) Να εξεταστεί η δυνατότητα πραγματοποίησης ημερίδας στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό την τουριστική προβολή των φυσικών ομορφιών και του πολιτισμού της Δράμας.
ε)  Λαμβάνοντας υπόψη την γενικότερη κατάσταση η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου να γίνει σε χώρο ανάλογο με το περυσινό και όχι σε "κοσμικό" κέντρο.
- Λεπτομέρειες για όλες τις προσεχείς δραστηριότητες του Συλλόγου θα ανακοινωθούν σύντομα.
 - Ο Σύλλογος ΥΔΡΑΜΑ υποστηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο την Δραμινή κοινωνία και αποσκοπεί στην ανάδειξης της ιστορίας του τόπου μας αλλά και στην περαιτέρω επικοινωνία, φιλία, συνεργασία και αλληλεγγύη, μεταξύ των μελών και φίλων του Συλλόγου μας.
- Ο Σύλλογος Δραμινών και φίλων Θεσσαλονίκης ΥΔΡΑΜΑ είναι υπόθεση ΟΛΩΝ των Δραμινών και των φίλων της αγαπημένης μας Δράμας, που ζουν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

 Πολιτιστικός Σύλλογος Δραμινών Θεσσαλονίκης ΥΔΡΑΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου