Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ — ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠIΤΑΣ ΥΔΡΑΜΑ


Ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Δραμινών Θεσσαλονίκης "ΥΔΡΑΜΑ", πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας των μελών του, την ΚΥΡΙΑΚΗ 19-2-2017, στο αμφιθέατρο πολιτισμού του Δήμου Πανοράματος.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Δραμινός στην καταγωγή, Πατήρ Βασίλειος ΕΞΟΥΖΙΔΗΣ και παρουσίασε ο επίσης Δραμινός Ευστάθιος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, συνεργάτης του ραδιοφωνικού σταθμού «λελέβωσε» που εκπέμπει στους 101,3 των FM.
Ο τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Γιάννης ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο οποίος κατάγεται από το Δοξάτο της Δράμας, μετά την κοπή, κατέθεσε τις επιστημονικές του απόψεις για την οικονομική κρίση στην χώρα μας.
Η εσπερίδα ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα από την μικτή χορωδία της Ένωσης Κυριών υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ελευθέριου ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗ, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης, τιμήθηκε στο πρόσωπο της Προέδρου της, Αλίκης ΤΣΙΑΜΟΥΡΑ, από τον Άγγελο ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗ, Πρόεδρο του ΥΔΡΑΜΑ, η Ένωση Κυριών, για την κοινωνική της προσφορά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, βουλευτές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων Δραμινών συλλόγων που δραστηροποιούνται στην Θεσσαλονίκη.
Ο Σύλλογος μας δημιουργήθηκε από Δραμινούς που κατοικούν στην Θεσσαλονίκη, στα τέλη του 2009, προάγει την φιλία, την συνεργασία και την αλληλεγγύη των Δραμινών της Θεσσαλονίκης και παράλληλα αναπτύσσει, πάντα με ανιδιοτέλεια πρωτοβουλίες στήριξης της ιδιαίτερης μας πατρίδας.
Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση μας και ελπίζουμε στην επόμενη να μπορέσουν να είναι και όσοι για διάφορους λόγους απουσίαζαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου