Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2018

Φωτογραφία του Theodoros Metavitsiadis.

Φωτογραφία του Theodoros Metavitsiadis.

Φωτογραφία του Theodoros Metavitsiadis.

Ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Δραμινών Θεσσαλονίκης "ΥΔΡΑΜΑ", πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας των μελών του, το ΣΑΒΒΑΤΟ 3-2-2018, στο αμφιθέατρο πολιτισμού του Δήμου Πανοράματος.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Δραμινός στην καταγωγή, Πατήρ Βασίλειος ΕΞΟΥΖΙΔΗΣ και παρουσίασε ο επίσης Δραμινός Ευστάθιος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, συνεργάτης του ραδιοφωνικού σταθμού «λελέβωσε» που εκπέμπει στους 101,3 των FM.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν, ο Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, από το Καλαμπάκι Δράμας, ο Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, από την Μικρόπολη Δράμας, ο Καθηγητής Αχιλλέας Ζαπράνης, πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονία, από την Χωριστή Δράμας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Χριστόδουλος Μαμσάκος, Δήμαρχος της Δράμας, βουλευτές, εκπρόσωποι άλλων Δραμινών συλλόγων που δραστηροποιούνται στην Θεσσαλονίκη.
Ο Σύλλογος μας δημιουργήθηκε από Δραμινούς που κατοικούν στην Θεσσαλονίκη, στα τέλη του 2009, προάγει την φιλία, την συνεργασία και την αλληλεγγύη των Δραμινών της Θεσσαλονίκης και παράλληλα αναπτύσσει, πάντα με ανιδιοτέλεια πρωτοβουλίες στήριξης της ιδιαίτερης μας πατρίδας.
Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση μας και ελπίζουμε στην επόμενη να μπορέσουν να είναι και όσοι για διάφορους λόγους απουσίαζαν.

http://ydrama2009.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου