Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινησιακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20-6-2011, στο πέτρινο πολιτιστικό κέντρο Πυλαίας, η προγραμματισμένη εκδήλωση τιμής για την πολύχρονη προσφορά συμπατριωτών μας, μελών του συλλόγου Χωριστιανών, στην Δραμινή παροικία της Θεσσαλονίκης.
Την εκδήλωση συν-διοργάνωσαν οι πολιτιστικοί Σύλλογοι Προσοτσανιωτών, Καλαμπακιωτών, Πλατανιωτών, Κοκκινογιωτών, Παρανεστιωτών, Χαριτωμενιωτών και ΥΔΡΑΜΑ, που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη.
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο κ. ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ Αντώνιος, Αντιστράτηγος ε.α., εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και η κ. ΧΑΤΖΗΙΣΑΑΚ Ιορδάνα, ιστορικός –αρχειονόμος του Ιστορικού Αρχείου Μακεδονίας.
Προλόγισε ο κ. ΣΤΡΑΓΚΑΣ Γεώργιος, Αξιωματικός ε.α. – ζωγράφος, ενώ χαιρέτισαν εκπρόσωποι των Δραμινών Συλλόγων της Θεσσαλονίκης που οργάνωσαν την εκδήλωση και εκ μέρους του τιμώμενου συλλόγου των Χωριστιανών, ο πρόεδρος ΚΟΥΠΑΤΣΙΑΡΗΣ Άγγελος, ο Αντιπρόεδρος ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Θέμελης και ο δημοτικός σύμβουλος ΜΑΜΣΑΚΟΣ Χριστόδουλος.
Η εκδήλωση αυτή αποτελεί την απαρχή μιας κοινής προσπάθειας, με απώτερο σκοπό την ίδρυση Ομοσπονδίας των Δραμινών συλλόγων της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου