Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΔΡΑΜΑ 19-2-2012


Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δραμινών Θεσσαλονίκης ΥΔΡΑΜΑ, ευχαριστεί όλους τους Δραμινούς και φίλους της Δράμας, που συμμετείχαν στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους χορηγούς των δώρων μας, το Ξενοδοχείο ΦΑΡΑΓΓΙ (Αγγίτη), την μπύρα ΦΙΞ, την Ασφαλιστική εταιρία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ (Γραφείο κ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ, Λαγκαδά & Λ. Στρατού 1Α, 2310 279563-4) και κτήμα - κρασιά ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκαν η ποδοσφαιρική ομάδα της Δόξας Δράμας και η ομάδα καλαθοσφαίρισης του Κ.Α.Ο.Δ. που κατέκτησαν την άνοδο στα πρωταθλήματα της SUPERLEAGUE και της Α1 αντίστοιχα. Τα σχετικά βραβεία παρέλαβαν ο ποδοσφαιριστής της Δόξας, Γκονσάλβες Ουέλινγκτον και ο αρχηγός της ομάδος του Κ.Α.Ο.Δ., Βασίλης Κιτσούλης.

Εντός του προσεχούς χρονικού διαστήματος, θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία για την 1η ΠΑΝΔΡΑΜΙΝΗ συνάντηση πολιτιστικών συλλόγων Θεσσαλονίκης.

Ο σύλλογος ΥΔΡΑΜΑ δημιουργήθηκε από Δραμινούς που κατοικούν στην Θεσσαλονίκη, στα τέλη του 2009 και μεταξύ άλλων αποσκοπεί στην συνεργασία και την αλληλεγγύη των Δραμινών, εντός και εκτός της Θεσσαλονίκης, αλλά και στην προβολή του κοινού τόπου καταγωγής τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου