Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Επαγγελματ​ικός οδηγός


Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους μας ότι πρόκειται να δημιουργηθεί Κατάλογος Επαγγελματιών (Δραμινών) που διαμένουν στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό :
1. την υποστήριξη των Δραμινών ελεύθερων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης
2. την εξυπηρέτηση των Δραμινών καταναλωτών μέσω της προσφοράς καλύτερων τιμών
3. την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και φιλίας μεταξύ επαγγελαμτιών και καταναλωτών λόγω της εντοπιότητας.

Προς τον σκοπό αυτό παρακαλείστε όπως ενημερώσετε τον σύλλογο είτε μέσω e mail, είτε μέσω τηλεφώνου για τους ποιούς επαγγελματίες γνωρίζετε που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη.
Οι πληροφορίες που θα δώσετε πρέπει να περιλαμβάνουν:
1. Επίθετο
2. Όνομα
3. Τόπος καταγωγής
3. Επάγγελμα
4. Διεύθυνση επιχείρησης
5. Τηλέφωνα (σταθερό και κινητό)
6. Διεύθυνση internet
7. E mail address

Για παράδειγμα :
Σακελλαρίου Γρηγόριος
από Κ.Νευροκόπι Δράμας
Στρατιωτικός Ιατρός Ρευματολόγος
Χαλκέων 27(πλατεία Αριστοτέλους), Θεσσαλονίκη
2310-224914, 6972-017871
sakelgr@gmail.com

όσοι δεν γνωρίζετε κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία και επειδή θα δημιουργηθεί μεγάλος όγκος αναπάντητων ερωτημάτων, παρακαλείσθε, εφόσον γνωρίζετε τον επαγγελματία ή βιοτέχνη ή επιχειρηματία να έρθετε πρώτα εσείς σε επαφή μαζί του, να ζητήσετε τα πλήρη στοιχεία του και μετά να μας τα αποστείλετε.
Αν για κάποιον λόγο δεν μπορείτε να το κάνετε τότε στα στοιχεία που θα στείλετε στον σύλλογο πρέπει τουλάχιστον να έχετε το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Τα επαγγέλματα που θα περιλαμβάνονται στον κατάλογο δεν είναι προκαθορισμένα, μπορεί να είναι όλα όσα εξασκούνται σήμερα και μέσα σε αυτά θα μπορούσαμε να μνημονεύουμε και τους συμπατριώτες μας που κατέχουν θέσεις στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και η συμβολή τους στην επίλυση κάποιου προβλήματος θεωρείται πολύτιμη.
Ενδεικτικά αναφέρω: γιατροί, δικηγόροι, λογιστές, φοροτεχνικοί,φαρμακοποιοί, συμβολαιογράφοι, δημοσιογράφοι, έμποροι ή αντιπρόσωποι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, οπωροπώλες, παντοπωλεία, σούπερ μάρκετ, βουλκανιζατέρ, μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, οικοδόμοι, εστιατόρια, ταβέρνες, ουζερί, καφετέριες, μουσικοί, ξενοδόχοι, κάβες, πρατήρια καυσίμων, πυροσβεστικά είδη, είδη καθαρισμού, ανθοπωλεία,κούριερ, κοσμηματοπώλες, μπιζού, φροντιστήρια, ξένες γλώσσες,καθαριστήρια, κουρεία, κομμωτήρια, μοδίστρες, λευκά είδη, υφάσματα, ένδυση, υπόδηση, χαλιά-μοκέτες, αθλητικά είδη, ηλεκτρικά είδη, ηλεκτρονικά-υπολογιστές, είδη κιγκαλερίας, είδη υγειινής, μεταφράσεις, μεταφορές-μετακομίσεις, ασφαλιστές, φωτογράφοι, βιβλιοπωλεία,γραφεία ταξιδίων, στελέχη και διευθυντές τραπεζών-ΔΕΚΟ-οργανισμών-συλλόγων κλπ.

Τα στοιχεία θα αποστέλλονται στην διεύθυνση του συλλόγου ή απ΄ευθείας στα  email  ydrama2012@gmail.com   ή στο Karipidis_Alex@hotmail.com και τηλέφωνο για επεξηγήσεις ή πληροφορίες  6936-154615 (Καρυπίδης Αλέξανδρος) .

Η προσπάθεια είναι μεγάλη, διαρκείας και θα πρέπει να τύχει ανταπόκρισης από όλους για να εκδοθεί ένας πλήρης κατά το δυνατό κατάλογος που θα διευκολύνει όλους.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου