Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΥΔΡΑΜΑ
Ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Δραμινών Θεσσαλονίκης "ΥΔΡΑΜΑ", πραγματοποίησε συνεστίαση και κοπή της βασιλόπιτας των μελών του, για το νέο έτος 2019, πριν λίγες ημέρες σε αίθουσα εκδηλώσεων στην περιοχή της Πολίχνης.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισαν στην εκδήλωση, ο Άγγελος ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ, Πρόεδρος του Συλλόγου και ο Αντώνης ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ, Γενικός Γραμματέας του ΥΔΡΑΜΑ και Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, οι οποίοι τόνισαν την ανάγκη συσπείρωσης και αλληλεγγύης όλων των Δραμινών που ζούνε στην Θεσσαλονίκη και πρότειναν στα πλαίσια αυτά  την πραγματοποίηση την χρονιά που διανύουμε, μιας κοινής Πανδραμινής εκδήλωσης με συμμετοχή όλων των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη. Ο Πρόεδρος του συλλόγου επίσης, εξέφρασε βαθιά ανησυχία για τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα με την ονομασίας της γειτονικής χώρας, των Σκοπίων.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Δραμινός στην καταγωγή, Πατήρ Βασίλειος ΕΞΟΥΖΙΔΗΣ και τυχερός της κοπής ήταν ο Κυριάκος ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, Αντιπρόεδρος του ΥΔΡΑΜΑ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, Δραμινοί και φίλοι που διαμένουν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και ανάμεσα τους, ο τ.Υπουργός κ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ. – Κ.Μ., κ. ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ Ελευθέριος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ, η υποψήφια Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ Ανατολή, ο υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κ. ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Παύλου Μελά κ. ΛΙΛΤΣΗΣ  και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσσαλονίκης, κ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Στέλιος.
Ο Σύλλογος μας δημιουργήθηκε από Δραμινούς που κατοικούν στην Θεσσαλονίκη, στα τέλη του 2009, προάγει την φιλία, την συνεργασία και την αλληλεγγύη των Δραμινών της Θεσσαλονίκης και παράλληλα αναπτύσσει, πάντα με ανιδιοτέλεια πρωτοβουλίες στήριξης της ιδιαίτερης μας πατρίδας.
Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση μας και ελπίζουμε στην επόμενη, που ο Σύλλογος μας θα εισέλθει στην δεύτερη δεκαετία δράσης, θα μπορέσουν να είναι και όσοι για διάφορους λόγους απουσίαζαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου